Vai man vajadzētu veikt PRX-T33 pīlingu: ārstu un pacientu viedoklis

0
9157
Pīlings prx-t33

Pīlings prx-t33 ir jaunākais sasniegums kosmetoloģijā, lai stimulētu un atjaunotu ādu bez ilgstošas ​​atveseļošanās. Šī procedūra ir populārās biorevitalizācijas analogs un attiecas uz vidējām pīlinga procedūrām, kas veicina atjaunošanos un uzlabo ādas stāvokli.

Jaunās metodes būtība

Pīlings prx-t33

Ķīmiskais pīlings prx-t33 ir dermas stimulators no pīlinga vidējās līnijas procedūru kategorijas, kas ļauj bez traumatiskas iejaukšanās noņemt rētas, pūtītes, sīkas grumbiņas un vecuma plankumus.

Galvenā atšķirība starp pīlingu PRX-T33 un klasisko ir anti-novecošanās efekts, nesabojājot epidermu.

Pīlings prx-t33 ir paredzēts augšējā ādas slāņa stimulēšanai, bez negatīvas ietekmes uz ārpusi. Procedūrai tiek izmantots īpašs preparāts, kam ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar citām pīlinga iespējām:

• Nerada smagu apsārtumu;
  • Nav gaismas jutības;
  • To var izdarīt jebkurā gada laikā;
  • Noloba ādu;
  • Neatstāj rētas;
  • Neveido dziedinošu garoza;
  • Novērš sekojošo hiperpigmentāciju.

Prx-t33 pīlinga galvenais uzsvars ir uz acumirklīgu iespiešanos ādas iekšējos slāņos, aktivizē šūnas un paātrina to atjaunošanos, kas palīdz attīrīt, ātri atjaunot epidermu un uzturēt to.

Ķīmiskais sastāvs

Pīlinga ampula prx-t33

Prx-t33 pīlinga ķīmiskais sastāvs ir diezgan vienkāršs - tajā ir tikai trīs komponenti, kas kombinācijā labvēlīgi ietekmē epidermu. Pīlinga šķīdumā ietilpst:

• 3% ūdeņraža peroksīds - antiseptisks līdzeklis, kas attīra no piemaisījumiem un piesātina epidermu ar skābekli, palielina receptoru jutīgumu. Tam ir arī balinošs efekts;
  • Kojskābe ir sastāvdaļa, kas nomāc melanīna veidošanos, novērš hiperpigmentāciju un tai ir pretsāpju efekts;
  • Trihloretiķskābe 33% ir pretiekaisuma komplekss, kas attīra poras, iznīcina patogēnās baktērijas un stimulē fibroblastu augšanu, kas palielina ādas elastību.

Komponenti visaptveroši ietekmē epidermu, palīdzot sasniegt vēlamo rezultātu. Pateicoties viņu ietekmei, āda izskatās jaunāka, svaigāka un veselīgāka.

PRX-T33 pīlinga plusi un mīnusi

Prx-t33 pīlinga plusi un mīnusi

Neapšaubāmi, procedūrai ir virkne plusu un mīnusu, kas jāņem vērā, pieņemot lēmumu veikt prx-t33 pīlingu. Tikai zinot visas tā priekšrocības, jūs varat droši zināt, vai šī metode ir piemērota vai nē.

Starp ieguvumi parādās:

• Iespēja veikt procedūru visu gadu, pat ziemā;
  • Nesāpīgums. Atliek tikai dedzinoša sajūta;
  • Procedūras laiks - ne vairāk kā pusstundu;
  • Apsārtuma, garozas un lobīšanās neesamība;
  • Ātra rehabilitācija un atveseļošanās;
  • Tūlītējs rezultāts.

Galvenā PRX-T33 pīlinga priekšrocība uz citu kosmētisko procedūru fona ir ādas atjaunošana un atjaunošana bez injekcijām.

Starp trūkumi kosmetologi izšķir tikai divus šīs procedūras punktus:

• Izmaksas - prx-t33 pīlinga cena ir nedaudz augstāka nekā parastās tīrīšanas metodes;
  • Nepieejamība - ne visi skaistumkopšanas saloni un privātie kosmetologi praktizē šo metodi.

Neskatoties uz negatīvajām pusēm, prx-t33 ķīmiskais pīlings noteikti ir vērts padomāt, ņemot vērā tā efektivitāti un pārsteidzošos rezultātus.

Lietošanas indikācijas

Grumbas uz sejas

Ķīmiskais pīlings Prx-t33 palīdz tikt galā ar dažādām ādas problēmām, ieskaitot ar vecumu saistītas izmaiņas un dziļu tīrīšanu.

Pīlinga ražotājs identificē galveno lietošanas indikācijas prx-t33 risinājums:

• Ādas ļenganums un elastības zudums;
  • Serboriskais dermatīts;
  • Rētas, rētas, pūtītes pēdas;
  • Pūcīgi veidojumi un pūtītes;
  • Pēc iekaisuma plankumi un strijas;
  • Dziļas un smalkas grumbas;
  • Sezonas un vecuma pigmentācija;
  • Epidermas hiperkeratoze;
  • Fotoattēlu novecošana un blāva seja.

Prx-t33 pīlinga procedūra ļauj atbrīvoties no šīm problēmām pēc iespējas īsākā laikā. Lai panāktu labāku un ilgstošāku efektu, profesionāli kosmetologi iesaka vismaz četras procedūras.

Procedūra tiek veikta kursā: četras līdz sešas sesijas vienu reizi nedēļā.

Pīlings prx-t33 tiek uzskatīts par vienu no augstākās kvalitātes ādas novecošanās ārstēšanas un profilakses metodēm un atbrīvošanos no nevēlamiem blīvējumiem sejas epidermā. Diemžēl ne visi kosmetologi ķīmisko pīlingu veic pareizi, tāpēc jums jāzina par visām procedūras niansēm.

Sagatavošanās procedūrai

Sejas krēms

Lai izvairītos no nevēlamām sekām un nepareiza risinājuma piemērošanas, procedūru ieteicams veikt tikai specializētos skaistumkopšanas salonos vai pie privātiem kosmetologiem ar pietiekamu kvalifikāciju. Mājās pastāv ādas apdegumu risks, savukārt salonā tiek nodrošināti visi drošības noteikumi.

Pīlingu PRX-T33 var veikt ne tikai uz sejas ādas, bet arī dekoltē, uz rokām, kuņģa un citām ķermeņa daļām, kuras jāpielāgo.

Prx-t33 ķīmiskā pīlinga procedūrai, kā likums, nav nepieciešama īpaša iepriekšēja sagatavošana. Izņēmums ir hiperreaktīvs taukainas ādas tips. Šajā gadījumā divas nedēļas pirms sesijas naktī ir nepieciešams uzklāt sejas ādu nostiprinošu šķidrumu.

Pīlings PRX-T33

Pīlinga procedūra prx-t33

Prx-t33 pīlingu veic tikai profesionāli kosmetologi, kas ievēro visus noteikumus par šķīduma uzklāšanu un noņemšanu. Vajadzības gadījumā tie var palīdzēt klientam izvairīties no nelabvēlīgas ietekmes uz ādu.

Procedūra tiek veikta posmos:

• 1. posms: attīrīšana. Kosmetologs ādu apstrādā ar īpašiem tīrīšanas līdzekļiem, novēršot piemaisījumus, un dezinficē ar spirtu;
  • 2. posms: pieteikums. Prx-t33 šķīdumu vairākās kārtās uzklāj uz ādas ar speciālu suku ar maigām masāžas kustībām;
  • 3. posms: masāža. Ar viegliem pieskārieniem speciālists trīs līdz piecas minūtes masē ādu pa sejas masāžas līnijām;
  • 4. posms: atlieku noņemšana. Šķīdumu noņem ar tamponu, kas iemērc destilētā ūdenī, pēc tam ādu apstrādā ar ūdens neitralizatoru un atlikumu mazgā ar ūdeni;
  • 5. posms: uzturs. Mitriniet seju ar taukainu krēmu, serumu vai losjonu. Daži kosmetologi iesaka izgatavot īpašu masku.

Procedūru var pavadīt neliela dedzinoša sajūta vai tirpšana, bet sajūta ilgst ne vairāk kā desmit līdz piecpadsmit minūtes.

Ar smagu diskomfortu šķīdumu nekavējoties noņem no ādas virsmas.

Ādas kopšana pēc procedūras

Sejas mazgāšana

Ļoti svarīga ir pareiza ādas kopšana pēc prx-t33 pīlinga procedūras, bez kuras nepatīkamas sekas var parādīties ādas izžūšanas un ievainojuma vai apdegumu veidā.

Speciālisti izceļ skaitli ieteikumi:

• Izņēmums ir agresīvi ādas kopšanas līdzekļi: skrubi, alkohola losjoni;
  • Atteikums mazgāt ar sūkļiem un sūkļiem par labu mīkstiem izstrādājumiem bez ziepēm;
  • Barojošu mitrinātāju lietošana;
  • Atturēšanās no pārkaršanas un tiešas ādas iedarbības uz ādu;
  • Pienācīga uzmanība tiek pievērsta ūdens līdzsvaram organismā.

Papildu instrukcijas var sniegt kosmetologs atkarībā no ādas tipa un tās stāvokļa pēc procedūru kursa.

Kontrindikācijas

Dermatīts

Neskatoties uz neapšaubāmām prx-t33 pīlinga priekšrocībām, ir vairākas kontrindikācijas, kas aizliedz procedūras īstenošanu. Tas ir atkarīgs no dažādiem faktoriem, bet galvenokārt no alerģiju un ādas slimību klātbūtnes.

Nedrīkst mizot PRX-T33 šādos gadījumos:

• Grūtniecība un zīdīšana;
  • Alerģisku reakciju klātbūtne pret šķīduma sastāvdaļām;
  • Ar paaugstinātu ādas jutīgumu;
  • Dermatoloģiskas slimības;
  • Atvērtas brūces vai pustulas uz ādas;
  • Herpes recidīva laikā;
  • Infekcijas slimības;
  • Atveseļošanās periods pēc operācijām.

Jums jāapsver arī pārtraukumu nepieciešamība starp kosmētiskajām procedūrām. Divas nedēļas pirms prx-t33 pīlinga ir aizliegts veikt jebkādus kosmētiskos pasākumus.

Ārstu un pacientu atsauksmes par PRX-T33 pīlingu

Atsauksmes

Profesionāli kosmetologi, kas pārzina prx-t33 pīlinga procedūru, arvien vairāk to iesaka saviem klientiem, īpaši tiem, kam ir īpaši jutīga āda. Tas ir saistīts ar ātru atveseļošanās periodu, sāpīgu sajūtu un personīgās pieredzes neesamību.

Kovaleva Irina, dermatoloģe:

Es vienmēr cenšos būt atjaunināta un interesējos par visiem kosmētikas jauninājumiem. Ar pīlinga tirgus parādīšanos prx-t33 nekavējoties sāka interesēties par procedūru, un jau ir ieradušies klientu jautājumi. Iepazīstot tuvāk prx-t33 pīlingu, biju patīkami pārsteigts, jo šis līdzeklis ir īsts sasniegums kosmetoloģijā! Pēc procedūru kursa pazūd ne tikai sejas grumbas, bet arī dziļākas. Ādas krāsa ir izlīdzināta un poras ir sašaurinātas, tiek samazināta zemādas tauku veidošanās. Tagad visiem klientiem iesaku pīlingu prx-t33, jo man ir svarīgi, lai viņi vienmēr paliktu laimīgi un skaisti!

Tisovskaya Liliya, kosmetoloģe:

Nesen prx-t33 pīlings ir bijis īpaši populārs starp maniem klientiem, un es viņu šajā sakarā pilnībā atbalstu. Itāļu līdzeklis palīdz daudzu ādas problēmu gadījumos un ietaupa jūs no priekšlaicīgas novecošanās. Pīlings ir ļoti ērts, ņemot vērā iespēju to izmantot jebkurā gada laikā, kas padara to gandrīz neaizstājamu katra kosmetologa arsenālā.

Turova Raisa, kosmetoloģe-dermatoloģe:

Man vienmēr rūp klientu stāvoklis. Jo īpaši es cenšos viņus brīdināt par dažādu tādu līdzekļu lietošanas briesmām, kuru internets ir pilns, it īpaši neatkarīgi. Tomēr pīlinga prx-t33 gadījumā viss ir savādāk. Sākumā es izmantoju kosmetoloģijas jauninājumus uz sevi, un mani pārsteidza efekts. Šis rīks bija piemērots arī visiem maniem klientiem un pēc pirmajām četrām sesijām atnesa vēlamo rezultātu. Prx-t33 pīlings tagad ir viena no populārākajām un iecienītākajām procedūrām ne tikai klientiem, bet arī man.

Daudzas sievietes jau ir izmēģinājušas prx-t33 pīlingu un ir gatavas dalīties iespaidos par procedūru un rezultātiem pēc kursa. Dažāda vecuma un profesiju meitenes atzīmē, ka prx-t33 pīlings rada brīnumus un palīdz atbrīvoties no ienīstām grumbām un rētām.

Andželina, 35 gadi, sabiedrisko attiecību vadītāja:

Vienā no pieņemšanām kosmetologs ieteica izmēģināt jaunu procedūru ar nosaukumu “prx-t33 pīlings”. Es vienmēr esmu gatavs jaunam, īpaši ņemot vērā, ka parādīšanās manā darbā ir ļoti svarīga, un es uzreiz tam piekritu. Procedūra ilga nedaudz mazāk kā pusstundu, procesā nejutu nekādu diskomfortu, izņemot nelielu tirpšanu vaigu kaulos, pat patika process. Tad viņi man uztaisīja masku un pēc 10 minūtēm es varēju redzēt rezultātu. Pēc pirmā pieteikuma, pīlings prx-t33 izvilka sejas grumbas acīs un nasolabial krokās, un sejas tonis izlīdzinājās un kļuva gaišāks, plankumi uz vaigu kauliem pazuda. Mana seja burtiski tika atsvaidzināta, un es sāku izskatīties 5 gadus jaunāka! Noteikti iziet visu pīlinga kursu, jo rezultāts ir tā vērts.

Prx-t33 pīlinga efekts: pirms un pēc fotogrāfijām

Karīna, 42 gadi, redaktore:

Visu mūžu mani mocīja ar problemātisko ādu: es lietoju dažādas maskas, iegādājos dārgu kosmētiku, tērēju daudz naudas dārgām ārstēšanas procedūrām. Uzzinot par maniem centieniem, mans draugs man pastāstīja par jaunu pīlingu prx-t33, kam saskaņā ar ražotāja solījumiem vajadzēja palīdzēt atbrīvoties no pusi no problēmām. Es nolēmu veikt procedūru profesionālā salonā, kur kosmetologs runāja par prx-t33 pīlinga papildu priekšrocībām. Kopā mēs izvēlējāmies veikt pīlingu ne tikai sejai, bet arī dekoltē. Pēc četrām sesijām man pilnībā pazuda pigmentēti plankumi, tika noņemtas grumbas ap acīm, āda kļuva elastīga un tonizēta. Arī prx-t33 pīlings palīdzēja atbrīvoties no rētām, kas palikušas no pūtītēm, kas mani neaprakstāmi iepriecināja. Tagad es paužu pārtraukumu starp kursiem, un tad es to noteikti atkārtošu.

Pīlinga efekts prx-t33: foto pirms un pēc četrām procedūrām

Jūlija, 29 gadi, mājsaimniece:

Par prx-t33 pīlingu nejauši dzirdēju no kaimiņa, kurš pēc procedūras lielījās ar rezultātu. Man patika efekts un es nolēmu veikt procedūru, nomierinot to, ka šāda veida pīlings ir nesāpīgs. Pēc pirmās sesijas seja mainījās: apsārtums uz ādas pazuda bez pēdām, āda kļuva gluda, un mazā rēta uz zoda tika atšķaidīta. Pabeidzot kursu, kosmetologs man ieteica prx-t33 pīlingu uz vietas uz nakti uzklāt tikai uz rētas, vairākas dienas, lai pilnībā atbrīvotos no tā. Tagad man ir ideāla porcelāna āda, ko visi apskauž!

Pīlinga efekts prx-t33: foto pirms un pēc pirmās procedūras

ATSTĀT ATBILDI

Lūdzu, ievadiet savu komentāru!
Lūdzu, ievadiet šeit savu vārdu